Een extra aanwinst bij de senioren: Matthew Tallieu

De A-kern van onze ploeg start het volgende seizoen in vierde nationale met heel wat spelers die voor de promotie hebben gezorgd. Enkele nieuwe spelers zullen zorgen voor een nog sterker team. Enkele spelers zullen starten bij de beloften en kunnen dan doorgroeien naar de A-Kern, dit is ook het geval voor onze nieuwe aanwinst :

MATTHEW TALLIEU

matthewtaillieu

Matthew vind je centraal op het voetbalplein, hij vindt ook zijn gading als verdedigende middenvelder. Hij speelde reeds bij volgende ploegen :KEG Gistel, VG Oostende, KV Oostende, GS Middelkerke-Spermalie.

Matthew is naar Adinkerke gekomen vol ambitie, hij wenst eerst en vooral ervaring bij te brengen aan de beloften en helpen het scorend vermogen van de ploeg op te krikken. Matthew hoopt dan ook graag via z’n goede prestaties een stap richting de A-kern te kunnen zetten!

We wensen Matthew veel succes bij WSA !

Een nieuwe aanvaller voor de A-Kern Yannick Dekeyzer

De A-kern van onze ploeg start het volgende seizoen in vierde nationale met heel wat spelers die voor de promotie hebben gezorgd. Enkele nieuwe spelers zullen zorgen voor een nog sterker team.

Vandaag stellen we voor

Yannick Dekeyzer. 

yannickdekyzer

Yannick speelt als aanvaller, z’n vorige clubs waren:KE De Haan, KV Oostende, KM Torhout, SK Maldegem, SK Eernegem.

Hij heeft de ambitie om met White Star Adinkerke rustig te kunnen meedraaien in de subtop en af en toe eens een uitschieter te kunnen halen. Hopelijk zijn we er dan bij!

Yannick is in het dagdagelijkse leven bediende en gehuwd.

Alvast van harte welkom en succes in je nieuwe ploeg Yannick !