Adinkerke-Veurne eindigt op 2-2

Heel veel belangstelling voor de derby tussen WSA en KSV gisterenavond. De aftrap was om 19:30 uur en voor de laatkomers was het zoeken naar een geschikt plaatsje rond het plein.

Beide ploegen lieten niet in hun kaarten kijken en het ging er per momenten zoals verwacht hard aan toe. Veurne kwam op voorsprong na een corner en kon zich nog lang in de eerste helft verweren tegen een technisch beter Adinkerke. White Star kon pas op het einde van de eerste helft gelijk komen door een actie van Brognez.

In de tweede helft kon Adinkerke snel de 2-1 scoren.Veurne kon echter door het nonchallant omspringen met de bal van white star terug voor doel komen en scoorde onverwacht de 2-2. Ondanks hun numerieke achterstand van 10 spelers hield KSV stand tegen een strijdvaardig Adinkerke en eindigde de partij op een gelijkspel. Voor veel White Star supporters een onverwacht resultaat. Het geluk zat soms ook niet mee en de paal van het Veurnse doel werd tweemaal getroffen. De toeschouwers hebben in ieder geval genoten van een spannende partij voetbal, die na de match voor velen eindigde in een lange en plezante derde time in de kantine. De derby heeft in ieder geval zijn beloftes gehouden !

Reacties zijn gesloten.