WSA- Spermalie : 3-1

Voor de trainer opnieuw een moment om eens wat jongeren te laten proeven van het grotere werk.

De herstelde Sarrazyn mocht de eerste 45 minuten aantreden, en met succes! Hij had blijkbaar geen last meer van zijn hielblessure en deed 3 keer de netten trillen. Achterin deed Decock het meer dan voortreffelijk op de linksachter en de jonge driehoek in de midden met Arnauld, Nicolas en Ward toonden zeer veel inzet, werkkracht en af en toe ook wat van hun technische kwaliteiten.

De tweede helft hadden de jongeren het conditioneel wat moeilijker (wat logisch is) en kwam Spermalie beter in de wedstrijd, wat hen dan ook terecht een doelpunt opleverde. Bij ons was er kort na de rust nog een reuzekans voor Dekeyzer en ook Sellah kon een 2-tal keer net niet scoren.

De trainer heeft vandaag goede dingen gezien en weet nu ook dat er ook met onze jeugd kan gewerkt worden. Ook al blijft keihard werken en trainen de boodschap voor de jongeren.

Sterckx, Schrefheere (46′ Berquin), Baert, Decock,  Blieck, Kalissa, Dochy,  Neuville,  Beddeleem (46′ Dekeyzer), Coppenolle (46′ Ameloot), Sarrazyn (46′ Sellah)

Reacties zijn gesloten.