U21 – Loreninge U21: 4-0

Na een hevige plensbui begonnen de u21 wervelend aan de partij,dat resulteerde al vlug in het openingsdoelpunt van de man in de vorm Nordin Coppenolle. Hij slalomde voorbij 2 verdedigers, om dan droog binnen te knallen met zijn linker. De kansen bleven elkaar vliegensvlug opvolgen maar de afwerking bleef in gebreke. Vooral het centrale trio Verhelst, Kalissa en Coppenolle waren voortdurend de baas over hun tegenstrever. Juist voor de rust kwam de 2-0 dan toch tot stand ,na een mooie collectieve aanval over verschillende stations, mooi afgewerkt door Kalissa. Na de rust was het stukken minder, uit positie lopen, ieder zijn ding doen, niet collectief denken. Enkele wissels brachten geen soelaas, toch scoorden we nog twee maal. Eerst via een schitterend afstand schot van Verhelst, en net voor affluiten pikte ook gelegenheidskapitein Dewulf zijn doelpuntje mee!

Opmerkelijk feit : Loreninge had geen doelman waardoor Lanszweert de eerste helft keeperde voor Lo en Peeren voor Adinkerke. De 2de helft was het andersom !

Wissels: Beddeleem na 45m vervangen door Kenneth Tailleu, Neuville door Akim en na 60min Smeesters door Barbier.

Reacties zijn gesloten.