Beloften WSA – Torhout KM : 1-3

Onze beloften traden aan met volgende spelers :

1.Lanszweert S.2.Blieck 3.Schrefheere 4.Bonavonture 5.Decock 6.Kalissa 7.Tallieu M. 8.Neuville 9.Daems 10.Verhelst 11.Dewulf Wisselspelers : 12.Coppenolle 13.Smeesters.

Ons debuut in de nationale beloftenreeks werd er eentje waaruit we veel konden en moeten leren. Vanaf het eerste fluitsignaal moesten we constant alle hens aan dek roepen. Wsa stond goed in de organisatie, Torhout was voortdurend in balbezit maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. We gingen rusten met een 0-0 als ruststand mede dankzij een puik sluitstuk Stephen! Na de rust hetzelfde spelbeeld, Torhout voortdurend in balbezit en Wsa die loerde op de counter. Minuut 57 moest Stephen zich toch gewonnen gegeven op een afgeweken schot uit de tweede lijn 0-1. Tien minuten later was het opnieuw bingo. Op een corner kon de spits van KM Torhout ongedekt de 0-2 binnen buffelen. Wie dacht dat Wsa nu volledig ging kraken kwam bedrogen uit. Ze gingen plots wel voetballen en de 1-2 kwam op het bord: mooi afgewerkt door Nicolas. We kregen nog een halve kans via de ingevallen Smeesters maar de laatste pas kwam er niet uit. Net voor affluiten viel de 1-3 nadat de bal een halve meter buiten was. Al bij al een verdiende overwinning voor de bezoekers, die al veel verder staan of onze youngsters.

De inzet was er. Dat is iets wat we moeten mee nemen naar de volgende weken. We zullen dit jaar veel leergeld betalen maar dit hoort erbij.

Reacties zijn gesloten.