Alveringem – WSA gew.res : 4-5

Het begon goed voor de match: Er waren maar 12 man beschikbaar (met de trainer erbij ) en afreizen naar Alveringem is altijd een moeilijke opdracht!     Door het onweer had Sebastien Schrefheere  problemen met zijn auto en kwam hij pas toe vlak voor het einde van de eerste time. We moeten er wel bij zeggen dat hij toch nog achter kwam om de  2de helft te spelen. Bedankt daarvoor , sommigen kunnen daar een puntje aan zuigen!  Bij de rust stond het  3-1 , na toch een goeie 1e helft te hebben gespeeld op ervaring en organisatie. We kwamen  0-1 voor na 10 min via Dedeyster Thomas , maar kwamen dan toch 3-1 achter tegen jong geweld maar we kregen ook nog een 4 tal kansen ! Wat moed inspreken bij de rust en dat loonde; de kopjes gingen niet naar beneden en na 2 prachtige vrije trappen van juist buiten de rechthoek van Demeester Fabian stond het 3-3 na 60 min.  Dan kwam Alveringem opzetten met een 3-tal kansen , teniet gedaan door een goeie Peeren Bjarne en een bal van de lijn van Bart  en 2 x het doelhout!  Op de counter kwamen we terug 3 4 voor via Thomas na een mooie combinatie. Eventjes later kwam VVA terug tot 4-4 !  Er waren nog zo’n 15 min te gaan en daar was Thomas terug met ze 3de  goal van de ochtend na combinatie met Fabbe en Bartho. 4-5  en dan op ervaring de match uitgespeeld ; de eerste 3 punter is binnen,     Herve is  heel fier op zijn spelers en met die ingesteldheid kunnen ze ver geraken dit jaar !  Op naar volgende week thuis tegen Vleteren B .

Reacties zijn gesloten.