WSA – SVV Damme : 1-1

Een scherp en sterk begin van Adinkerke, wat resulteerde in een vroeg doelpunt. Vandendriessche onderschepte de bal, speelde Sellah aan, die mooi Protin in het straatje stak. Die laatste werkte beheerst af.
Adinkerke hield de wedstrijd stevig in handen en creëerde nog heel wat kansen. Brogniez maakte een goede actie, maar wachtte te lang om te besluiten. Op hoekschop van Brogniez kopte Van Damme ongedekt over. Een bal van Vandendriessche vanop 20m werd overgeduwd door Dhondt.
De tweede helft, waarbij Brogniez geblesseerd in de kleedkamer was gebleven, kwamen de bezoekers meer in het spel voor.  Het gevaar kwam voornamelijk uit stilstaande fasen. 2 hoekschoppen werden over en naast gekopt door Morina. Toen Ameloot een fout beging net buiten de 16, werd de rechtstreekse vrije trap door Voordecker binnen getrapt.
De laatste 20 minuten namen onze jongens de match terug in handen. Sellah probeerde 2x van op afstand, maar werd telkens gestuit door de bezoekende doelman. Er werden acties opgezet, maar telkens ontbrak die laatste pass.
In de laatste minuut trapte Van Damme nog onbegrijpelijk over van op 3 meter, nadat Deruyter de bal met het hoofd had verlengd.
Een gemiste kans om onze eerste driepunter van het seizoen op het bord te zetten!

 

Reacties zijn gesloten.