Keiem – WSA ( gewestelijke reserven ) : 3-2

Na 6 op 6 is ons eerste verlies een feit. We vertrokken met 14 man richting Keiem met een goed gevoel maar het draaide anders uit!   Het werd geen goeie match van onze zijde,   veel spelers waren onder hun niveau ( slecht passen , te ver van de man, geen druk op tegen partij , geen geloof , … )  na 25 min kwamen we verdiend 1-0 achter tegen een beter Keiem , maar vlak voor rust kon Romagnani Aurelio toch de 1-1 binnen koppen.

De 2de helft begon nog slechter , we waren nergens en zo kwam Keiem 2-1 voor !   Aurelio deed ons toch terug aansluiten met  de 2  2  na 65 min.  Maar als niet iedereen er vol in geloofd , en bij sommigen gingen de kopjes naar beneden. De 3-2 een kwartier voor tijd werd ons fataal. Keiem vergat het nadien helemaal af te maken; we kregen zelf toch nog 2 kansen maar die werden niet gepot!  Goeie invalbeurt van Vergaerde Guillermo en Tempelaere Matthijs die veel goesting toonden !  Op naar volgende week dan maar , waar we als ploeg iets recht hebben te zetten!!!!!!!   Om 9u15 thuis tegen Proven B          de trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.