Wsa ( Gewestelijke ) – Proven B : 2-4

Tegen een jeugdig elftal werd er zeker niet onder gedaan maar een terugspeelbal van Lefranc Pol werd door Peeren Bjarne verkeerd ingeschat en de daaropvolgende  onrechtstreekse vrije schop werd door Proven genet. Na 25 min kwamen we op 1-1 via Dedeyster Thomas waar we daarna eigenlijk altijd moeten voor staan aan de rust door enkele inzenders van Demeester Fabian die niet werden tegen de netten geduwd!     De 2de helft begon goed en na 10 min stonden we 2-1 voor via nogmaals Thomas ( ook al de 6de van het seizoen) Daarna hadden we dan de mogelijkheid om de match af te maken maar het draaide helemaal anders uit!    Na 2 flaters van Bjarne kwamen zij wel heel gemakkelijk op 2-3  in 5 min tijd!  Bij iedereen zakte de moed in hun schoenen en konden we in de laatste 20 min niets meer forceren;  op het laatste werd het nog 2-4   ( kon ook nog meer zijn )    Zou zeggen , als we terug willen punten pakken moeten we 90 min gefocust zijn en bij de les zijn!!!!!!!!      nog één opmerking :  zeer goeie leiding van scheidsrechter;        Op naar volgende week dan maar, om 9u in Lo-Reninge

Reacties zijn gesloten.