Ingelmunster – KWS Adinkerke ( beloften) : 4-1

Op de vierde speeldag trokken we richting Ingelmunster om de brigand jongens te bekampen. We begonnen goed aan de partij met meteen een kans voor Simon. Na balverlies juist voor onze rechthoek kwamen we op achterstand. In minuut 18 nam Vinny een vrijschop voor zijn rekening, die op zijn beurt mooi werd binnen gekopt door Simon. We kregen nog een paar halve kansjes ,maar die werden telkens gemist. Ruststand 1-1. De tweede helft voelde je gewoon dat er in deze partij wel eens iets zou kunnen geraapt worden. We kregen 2 grote kansen die telkens werden gemist, danĀ zegt de voetbalwet wie niet scoort krijgt nog eens dikwijls het deksel op de neus, dat gebeurde ook in minuut 75,onnodig balverlies opnieuw lag aan de basis van de 2-1. Dan moesten we wel risico s nemen, gingen man op man spelen achteraan en dat loonde bijna. Simon faalde echter oog in oog met de doelman. Een terechte penalty werd ons ook ontnomen na een duidelijke fout op Simon. In de extra tijd werden we 2 maal koud gepakt op de counter. In deze wedstrijd zat er zoveel meer in, onze eerste punt(en) waren zo dichtbij, maar individuele flaters beslisten er anders over. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd.

Reacties zijn gesloten.