WSA ( U21) – De Panne : 1-2

Deze week stond de derby WSA tegen KRC De Panne gepland. De bezoekende ploeg behaalde een 9 op 9, dus een te duchten tegenstander.

We waren dan ook gebrand om een mooie prestatie neer te zetten! We begonnen heel gretig aan de wedstrijd en hadden het meeste balbezit.

KRC had moeite met de hoge pressing en kwamen niet aan voetballen toe. We legden enkele mooie combinaties op de mat, wat resulteerde in enkele kansen.

Na 20′ werd Kenzo Beddeleem foutief gestopt in de grote rechthoek. Nordin zette de strafschop feilloos om. We hielden ons fysieke spel vol, maar lieten na om de voorsprong verder uit te breiden. Op het halfuur kregen we het deksel op de neus en kon De Panne de gelijkmaker tegen de netten duwen.

5′ minuten later moest de bezoekende doelman het veld verlaten na een foutieve tackle buiten de grote rechthoek.

Met een 1-1 ruststand keerden we wat ontgoocheld de kleedkamers in. Er zat veel meer in! De spelers kregen een pluim voor hun getoonde inzet tijdens deze eerste helft!

Er viel zeker iets te rapen tegen de koploper. De spelers werden verwittigd dat spelen tegen 10 man geen sinecure is en dat blijven voetballen de grote optie is.

Vol goede moed kwamen we terug het veld op, maar al snel werd duidelijk dat KRC zich niet zomaar gewonnen zou geven. Terwijl KRC zich in de wedstrijd knokte, lieten wij het na om te voetballen. We waren nergens meer! Ook toen KRC tot 9 man werd herleid, slaagden we er niet in om te voetballen! KRC gaf ons een lesje in gretigheid! Vijf minuten voor affluiten slaagden ze er zelfs in om te scoren en zo de 3 punten mee huiswaarts te nemen!

De eerste helft waren we sterk, maar de tweede helft was een grote flop! … van een ontgoocheling gesproken!

Reacties zijn gesloten.