WSA – Ninove : 1-1

Een sterke start van WSA,  maar de eerste kans was wel voor Ninove. De scherp aangesneden hoekschop  van Bellon werd van dichtbij over gekopt door De Wannemaecker.
Daarna volgden een aantal kansen voor de thuiszorg die net niet werden benut. Op het half uur werd Van Den Branden uitgesloten voor een drieste tackle op Ameloot.
Op slag van rusten werd nog een doelpunt van Sarrazyn onterecht afgevlagd wegens buitenspel.

White Star wou in de 2de helft het laken naar zich toe trekken en kreeg in het eerste kwartier een aantal goede mogelijkheden, maar telkens stuitten we op een prima bezoekende doelman Monné.
Zoals algemeen is geweten in het voetbal krijg je dan meestal het deksel op je neus. Larangé schatte verkeerd in en Vandamme omspeelde Jelle en werkte beheerst af.
Daarna ging Deruyter door het lint, gaf de onsportieve bezoekende coach een duw en we konden verder met 10 tegen 10 spelen.
Dit werkte blijkbaar want kort erna stuurde Brogniez Nils in de ruimte en die trapte gekruist de gelijkmaker op het bord.
Met nog 10 minuten op de klok gingen we vol op zoek naar onze eerste driepunter,  maar dat liep bijna slecht af. Jelle kon met een uitstekende voetreflex Vandamme van zijn 2de treffer houden.
Paars-wit had weliswaar het laatste woord, maar de opgezette actie van Decock werd door Bataillie tegen de paal getrapt en ook nog op de lijn gered.

Geluk moet je afdwingen,  maar ondanks onze goede wil, wil het tot op heden niet meezitten.
Helpt de geluksfee ons komende zaterdag in Ingelmunster? We gaan er alvast alles aan doen om te stunten.

Aftrap om 19u00.

 

Reacties zijn gesloten.