WSA ( beloften ) – Sint-Elooiswinkel : 1-1

In onze derde thuiswedstrijd ontvingen we Sint-Elooiswinkel. Na vorige week dicht bij puntengewin te hebben gestaan geloofden we opnieuw in een stunt, Vanaf de eerste minuut zaten we goed in de partij met aardig voetbal, goeie druk naar voor, kortom alles zat goed vanaf minuut 1. Wat resulteerde in een huizenhoge kans voor Bataille maar de doelman redde echter knap. We bleven goed voetballen tot het noodlot opnieuw toesloeg; een verdwaalde center werd tot ieders verbazing tegen onze eigen netten geduwd. De kopjes gingen echter niet naar beneden, we bleven de evenknie van onze tegenstander. We gingen naar een welverdiende rustpauze met een achterstand 0-1. Tijdens de pauze de jongens wat moed inspreken en hun doen geloven in hun eigen kunnen was de boodschap. Na tien minuten in de tweede helft was het dan zover, na een vloeiende aanval kon Bataille de achterlijn halen en met een mooie, strakke voorzet uitpakken, waar Glen Verdonck kwam inlopen, en die knikte de welverdiende gelijkmaker tegen de touwen. Onze youngsters bleven lef en moed tonen, Verstraete speelde alsof zijn leven ervan afhing. Op minuut 78 haalde  Mathieu Vandeputte uit vanop 25meter met een kanonskogel die echter op schitterende wijze door de goalie tegen de lat werd geduwd. Youngster Nordin coppernolle;wat een wedstrijd speelde hij, dolde met enkele mannetjes tegen de lijn, trok perfect voor waar Dewulf nipt over besloot. Daar zat meer in. Vanaf dan was alle brandstof opgebruikt van onze youngsters. Ze bleven zich de volle honderd procent geven. Het laatste fluitsignaal kwam als geroepen, er ging een luide oef door de lucht. We behaalden een oververdiend punt. Proficiat aan de ploeg, met inzet,wilskracht is er veel mogelijk. Onze yougsters deden het prima; een dikke pluim van de trainer. Het harde werk tijdens de week werd eindelijk beloond!!!!!! Op naar volgende week.

Reacties zijn gesloten.