Ingelmunster – WSA : 3-0

Het eerste kwartier was paars-wit waarschijnlijk onder de indruk van het stadion, de goede grasmat en de zingende spionkop achter het doel van Sterckx, want de eerste 15 minuten was het al Ingelmunster wat de klok sloeg.

Al na 5 minuten was er een trap van Geryl die maar net naast ging, even later was er een goede voetreflex nodig van Sterckx op een inzenden van Laleman. En de eerste hoekschop van de wedstrijd werd door Vyncke maar net naast gekopt.

Net toen White Star iets beter in de wedstrijd kwam, werd een achterwaartse bal van Laleman met de hand beroerd door Vandendriessche.  De ref aarzelde niet en legde de bal op de stip.  Laleman stuurde Sterckx de verkeerde kant op en de 1-0 stond na 21 minuten op het bord.

Daarna kwam Adinkerke meer in het spel voor en kreeg nog voor de rust enkele kansen. Larangé infiltreerde in de rechthoek en bediende Protin die goed uithaalde, maar doelman Dannel op zijn weg vond. De hoekschop van Brogniez werd door Baert over en naast gekopt.

 

De 2de helft startte veelbelovend voor White Star. De hoekschop van Ameloot werd door Brogniez net over getrapt.  Kort erna kwam Protin alleen voor doel, na een pass van Vandendriessche, maar hij talmde te lang en zo kon Dannel makkelijk pakken. De beste kans om de gelijkmaker te netten kwam er door de invallers, Verdonck zette perfect voor en Dekeyzer moest binnenkoppen.  Hij kopte van dichtbij echter te centraal, zodat doelman Dannel met een beenveeg de bal nog net kon wegwerken.  Dit was de kans op de gelijkmaker!

Daarna was het nog opletten voor de vlijmscherpe counters van de thuisploeg.  Sterckx moest nog 2x gepast ingrijpen.  Eerst op een bal van Tahiri en even later op een vrije trap van Lacailler.

Met nog 7 minuten op de klok opteerde de coach om alles op alles te spelen en werd Deruyter nog gewisseld voor Bataillie.

Het was echter Ingelmunster die aan het langste eind trok.  5 minuten voor tijd werd een vrije trap van Lecailler verkeerd ingeschat door Sterckx en de 2-0 was een feit.

White Star moest dan nog in blessuretijd de kelk tot op de bodem ledigen, want de trap van Tahiri werd door Sterckx weggebotst centraal voor doel en Laleman bedankte en knikte zijn tweede van de avond binnen.

 

Ondanks het feit dat we het Ingelmunster met momenten lastig maakten, blijven we met 2 schamele puntjes onderin de klassering hangen.

Met de volgende wedstrijd tegen het tweede gerangschikte Harelbeke komende zondag krijgen we opnieuw een moeilijke opdracht voorgeschoteld.

 

 

Reacties zijn gesloten.