Lo-reninge – WSA ( gew.reserven )

Met  een bezoek bij de youngsters van Lo-Reninge moesten we uitgaan van onze ervaring in de ploeg om daar de punten te pakken!   En het werden 3 verdiende punten. Na 30 min kwamen we 0 1 voor via Vergaerde Guillermo , die een corner van Bartholomeeus binnen tikte .  Het werd wel een 1e helft met een paar vuile overtredingen van hen maar we stonden er op de goeie momenten,  Peeren Bjarne was bij de pinken bij een paar kansjes van de tegenpartij maar wij kregen ook een zuivere strafschop niet toegekend na handsspel in het strafschopgebied! De 2de helft was helemaal voor ons en na 65 min potte de ingevallen Verhelst Brian de 0-2 .Iets later kregen we dan wel een stafschop na fout op Brian , die werd omgezet door Dedeyster Thomas die zijn verantwoordelijkheid op nam!    Match gespeeld dan , al kregen we nog kansen op meer , maar de 0 3 bleef op het scorebord staan.   Sterke match en inzet van gans de ploeg,  Proficiat guys!

Reacties zijn gesloten.