WSA (gew.res) – Lombardsijde : 2-0

Na een goeie match verleden week , hebben we de lijn kunnen door trekken met opnieuw een 3 punter tegen Lombardsijde a . Het begon niet zo goed want na 10 min verloren we al Vergaerde Guillermo met een verdraaide knie , conclusie voorlopig al 4 weken out . Na 25 min scoren we de 1-0 via Demeester Fabian, die het straatje werd ingestuurd na ééntijdsvoetbal via Tempelaere Matthijs , Fieuw Marnik en Dedeyster Thomas.  We hadden wel meer overwicht maar dit leidde niet tot veel kansen.  Vlak voor de pauze hield onze gelegenheidsgoallie Verhelst Brian hen van de gelijkmaker,  daar een speler van Lombardsijde alleen voor hem opdook.  Rust :  1 0   .

De 2 de helft begon dan ook zonder Lefranc Pol die ook uitviel met een verrekking;  en daar was Lombardsijde terug ; met weer iemand die alleen op Verhelst opdook maar hij legde de bal naast !  Het werd dan een wedstrijd met veel middenveld voetbal en enkele kansen;  Dedeyster miste van op 1 meter onbegrijpelijk over doel!  Zij kwamen ook nog een paar keer opzetten maar Verhelst had alles onder controle.  In de laatste minuut potte Romagnani Aurelio toch de 2 0 , door een opgezette actie van Demeester en assist van Bartholomeus David.    Einduitslag :  2 0  ;

nu op naar volgende week om 9u15 in Merkem.

de trainer Herve

Reacties zijn gesloten.