Merkem – WSA ( gew) : 1-2

Met veel afwezigen ( 3 gekwetst en 4 op Leffe weekend in de Ardennen) trokken we toch richting Merkem met 14 man (met dank aan 2 beloften en 3 oudgedienden)  voor een wedstrijd met de 2de plaats als inzet!    Na 5 min kwamen we al 0-1 voor, door Dedeyster Thomas die maar in te tikken had na voorbereidend werk van Verhelst Brian. We hadden heel de 1e helft onder controle en Merkem kon Lanszweert Lieven maar 1 keer bedriegen ;  Rust :  0 -1 ,    In de 2de helft was Merkem iets beter en meer gedreven en wij iets te laks waardoor ze op het uur op 1-1 kwamen!  Maar dan waren er toch enkelen bij ons die het begrepen hadden want als we 3 punten wilden pakken moest er toch een tandje worden bij gestoken!  Verhelst Brian werd onterecht afgevlagd voor buitenspel,  maar kon na 75 min toch zijn 2de assist geven aan Bartholomeeus David , die zo de 1-2 tegen de netten duwde. Dit was zeker verdiend want Merkem kon Lieven maar 1 keer meer bedreigen , maar hij redde knap. We kregen nog een 3-tal halve kansen maar we waren te onzorgvuldig;  We staan nu mooi 2de  met 15 op 21 .   Proficiat guys met de overwinning en de goeie ingesteldheid !

Op naar volgende week met een thuismatch tegen Nieuwkapelle om 9u15.

De Trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.