WSA (beloften) – Izegem : 2-1

Na 2 weken zonder voetbal  kwamen we vrijdag oog in oog te staan tegen de beloften uit Izegem. Opnieuw enkele nieuwe spelers in passen was de taak van de trainer.

We begonnen aan de partij met een goede organisatie en proberen de ruimtes klein te houden wat aardig lukte en na een mooi uitgesponnen aanval over enkele stations kwam Daems tot een center waar de verdediger goed afblokte. Enkele tellen later kwam de spits van de bezoekers oog in oog met doelman Brecht Vergracht, maar op die fase had onze doelman het laatste woord want met een puike save hield hij de 0-0 op het bord. We gingen rusten met de brilscore.

Pas enkele minuten bezig in de tweede helft sloeg het noodlot opnieuw toe; een individuele flater lag aan de basis van de 0-1. Vanaf dan schakelden we over naar een ander systeem, verdediger Bonavonture eruit en spits Beddeleem kwam tussen de lijnen postvatten. Wat dan gebeurde hield niemand voor mogelijk, we geloofden in onze kansen en gingen vrijuit voetballen. Na een afgeweken hoekschop van Dewulf, legde Blieck aan vanop 20 meter, de bal verdween pardoes tegen de netten 1-1. Dit was een signaal om nog een tandje bij te steken en op de 70e minuut stond alweer Robin Blieck op de goeie plaats om magistraal af te werken. Het geloof  om eindelijk die 3 punten te pakken vergrootte met de minuut en vanaf dan controleerde Wsa de debatten. In minuut 91 hield Doelman Vergracht met een wonderbaarlijke voetveeg de 2-2 uit zijn doel. Het laatste fluitsignaal van de scheids voelde aan als een uitbarsting want de beloften van Wsa, de youngsters pakten oververdiend de 3 punten en als ploeg werd er gevochten voor elke morzel grond. Het harde werk eindelijk beloond . Nogmaals proficiat aan mijn 13 man!!!!! 13 staat voortaan gegrift als geluksgetal!!!!

Blijven werken deze week op training boys!!!

Reacties zijn gesloten.