WSA ( gewestelijke ) – Nieuwkapelle

Tegen een niet onaardig voetballend Nieuwkapelle ( Nouveauchapelle )  hebben we terug 3 punten kunnen sprokkelen. Nu hebben we 18 op  24  !

Na 5 min maakten we al de 1-0  door Bartholomeeus David , die scoorde met het hoofd na een goeie center van Demeester Fabian. Nieuwkapelle was op dit moment zeker niet minder maar onze goallie Lansweert Lieven stond pal! Op het kwartier weer een goeie aanval via Demeester , Bartholomeeus en Romagnani Aurelio die op de keeper kopte waarna Dedeyster foutief werd afgestopt. Dedeyster zette zelf de elfmeter om..  Na 30 min staat het dan al 4-0 , door de hardwerkende Romagnani en de 2de van Bartholomeeus .  Ruststand  4  –  0   .

De 2de helft begon terug goed want na 5 min maakt Demeester de 5 – 0   ;  met dan enkele vervangingen: Beddeleem en een goeie Lefranc ( ondanks het tijdverschil )  met ééntijdsvoetbal 45 min op het plein)  konden we nog meer scoren maar het lukte net niet!  Lanszweert voorkwam dan ook dat Nieuwkapelle de eerredder maakte. Na 60 min maakt de kersverse papa Dedeyster de 6-0  na assist van ‘Totti’ Romagnani ( toch al de 10 goal van de papa ! )  .  Drie minuten voor het einde scoorde Nieuwkapelle dan toch hun verdiende eerredder!

Zou zeggen goeie match guys en goeie motivatie en zonder kaarten  , dus proficiat met deze overwinning!    Nu wacht Bulskamp volgende week ; om 9u15 nabij het rusthuis .

De Trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.