WSA ( Gew Res) – Leke : 6-1

Tegen Leke-Vladslo hebben we onze 8e overwinning van het seizoen geboekt (Nu hebben we 24 op 30)

Het werd een goeie maar soms potige match met veel duels , die op het scherp van de snee werden uitgevochten!   Na 5 min scoorden we al de 1 0 door Dewitte Christoph , die een corner van Bartholomeeus David aan de 2e paal binnen kopte.

Leke-Vladslo kon ons dan een kwartiertje weg drukken maar het kon enkel dreigen met een 3 tal schoten uit de 2de lijn waarbij Peeren Bjarne geen probleem mee had.  We namen dan terug over en speelden ze van het kastje naar de muur, Dedeyster Thomas maakte de 2 0 ;  een goeie Bartholomeeus ( die zich herpakte na de vorige match) na een individuele actie de 3 0 en vlak voor de pauze scoorde Dewitte zijn 2de van de ochtend , weeral met het hoofd na een prachtige center van Fieuw Marnik (met links dan nog) !!!!    Rust :   4  0.

Leke-Vladslo kwam geprikkeld uit de kleedkamer en scoorde na 7 min de aansluitingstreffer maar toen we een terechte strfschop kregen was voor hen de kous af. Dedeyster miste niet en na 65 min was match gespeeld .   We kregen dan nog een 3 tal kansen waar er toch nog ééntje binnen ging ;  de kersverse papa Degrauwe Bjorn (babyboom bij de galactico’s  !!!!!!) scoorde de 6 1 met het hoofd na assist van Bartholomeeus.    Proficiat gasten met deze overwinning , ook weeral goeie invalbeurt van de 4 bankzitters die het voor mij zeker niet gemakkelijk maken met de topper in Proven in het vooruitzicht !!     Met deze goesting en kameraadschap die ik zag kunnen we een goed seizoen spelen. We staan nog altijd 2de op 4 punten van Proven A waar we nu zondag naartoe gaan. We gaan ervoor zondag en we zien wel ,  geen druk en gewoon vrijuit spelen zoals we altijd doen zou ik zeggen !!!!     tot zondag om 9u15 in Proven

Reacties zijn gesloten.