WSA ( gewestelijke ) – Lo-Reninge B : 2-4

Deze nederlaag ( 2de op rij) hadden we eigenlijk niet ingecalcureerd , als we de voeling met de top niet wilden verliezen!   Na 10 min kwamen we 1 0 voor door Beddeleem Olivier na een mooie aanval van Bartholomeeus David en Romagnani Aurelio.

Dan werden we wel iets achteruit geduwd door Lo-Reninge ; ook mede dat zij met windvoordeel speelden,  maar echt konden ze keeper Lansweert Lieven niet bedreigen.    Wie dacht dat we met een voorsprong gingen rusten, was verkeerd want vlak voor de rust scoorden zij de 1 1  . Iets te gemakkelijk naar mijn gedacht,  balverlies , wijken , achteruitlopen en mannetje niet volgen , zo kregen zij het wel heel gemakkelijk!   Rust  :   1   1    .

De 2de helft begonnen wij nu met windvoordeel en we zochten opnieuw de combinaties;  na enkele prikjes kregen we na 60 min een zuivere penalty toegekend , na fout op Romagnani ;   Dedeyster miste niet en het stond 2  1 .

De 3 1 bleef dan in het slijk liggen na een kopbal van Aurelio op de paal ;  spijtig want na die fase draaide de match in hun voordeel!   We waren nergens meer, misschien te gemakkelijk opnemen en denken dat het binnen was ;  maar je moet werken tot de 90e minuut om de 3 punten te behalen !!!!!!!!!    Zij maakten dan in 5 minuten tijd de achterstand ongedaan  , dus 2 3  ,  we gingen dan man op man spelen en kregen zelf nog 1 kans maar 5 minuten voor tijd scoorden zij op de counter : 2 4 .   Match gedaan en met een opdoffer de kleedkamer binnen!      We zakken nu naar plaats 4 op 7 punten van Proven A   dat  op hun beurt ook verloor in Nieuwpoort ;   onze volgende tegenstaander voor nu zondag!   Het zal zeker veel beter moeten de volgende matchen ,  met nu zondag al te beginnen om 9u15 thuis tegen Nieuwpoort .  Misschien eens allemaal in de spiegel kijken en er dan weer samen ertegenaan gaan;  want ikzelf geloof zeker in deze groep en we kunnen zeker onze doelstelling van voor het seizoen behalen (  TOP 5 )  ;    Kop op gasten en tot zondag .      De Trainer  Hervé

Reacties zijn gesloten.