WSA ( Beloften) – Westhoek : 0-2

Vrijdag ontvingen we Westhoek, de tweede in de stand. We begonnen vrij afwachtend aan  de partij, stonden goed in organisatie,mede door de harde wind kwamen we moeilijk in de partij. Westhoek daarentegen controleerde de debatten. Dat leidde wel tot geen uitgespeelde kansen ,westhoek hanteerde vaak de lange bal, maar onze verdediging stond pal. 5min voor de rust was het toch raak. Stephen Lanszweert ranselde het shot uit zijn doel, de goed gevolgde spits had maar in te duwen.

Ruststand 0-1,mede dankzij een puike Stephen Lanszweert.

In de tweede helft probeerden we nu meer druk te zetten naar voor ,dat lukte vrij aardig. Toch uitgespeelde kansen kregen we niet. Enkel een shot van Schrefheere uit de tweede lijn ging rakelings over. We probeerden wel, inzet genoeg maar kregen geen kansen bij elkaar gespeeld. Vier minuten voor affluiten werden we koud gepakt op de counter. De inzet, organisatie en wilskracht waren aanwezig doch ging westhoek verdiend met de 3 p naar huis. Nu wacht ons de trip naar Gullegem.

Reacties zijn gesloten.