Gullegem – WSA ( beloften ) : 4-0

Voor de trip naar Gullegem kon ik opnieuw rekenen op mijn 13 vaste mensen. Bepaalde kernspelers vinden het te min om mee te spelen met de beloften of verkiezen andere activiteiten. Genoeg argumenten om ons opnieuw aan een zware dobber te mogen verwachten. We gingen goed van start ,de thuisploeg eiste het balbezit op maar uitgespeelde kansen bleven uit. Meer zelfs na 20min kreeg Wsa een dot van een kans via Ricardo, maar die besloot onbesuisd over. Daar zat er veel meer in. De thuisploeg had het heel moeilijk tegen een stug verdedigend Wsa. Ruststand 0-0

Tweede helft hetzelfde spelbeeld : de thuisploeg die de bal opeiste en wsa die loerde op de counter. Na 75min trad de scheids op het voorplan, na flagrant buitenspel mocht er doorgespeeld worden, wat resulteerde in een penalty tegen en op de koop toe een rode kaart ( 2de geel voor Vandeputte). De spits van de thuisploeg bleef ijzig kalm en duwde de 1-0 binnen. Vanaf dan waren we de pedalen kwijt en moesten we de kelk tot op de bodem ledigen. In een tijdspanne van 10min kregen we er nog drie rond de oren. Eindstand 4-0. Volgende week thuiswedstrijd tegen Damme.

Reacties zijn gesloten.