WSA ( Gew.res.) – Nieuwpoort : 0-3

We hebben deze match verdiend verloren tegen een ploeg met ervaring en sluwheid in hun rangen zonder vergeten te vermelden dat wij voorlopig veel gekwetsten hebben en een paar afwezigen wegens andere redenen ( Demeester F , Bartholomeeus D , Vergaerde G , Spinnewijn G , Beddeleem O , en Lefranc Pol die al na 5 min uitviel  )   en dat word voorlopig wel gevoeld bij ons! Er werd gespeeld in een andere opstelling en het zat goed ,  we kwamen er misschien niet zo veel uit maar Nieuwpoort kwam in de eerste helft ook maar een paar keer opduiken voor Delaunois Kevin ( die Peeren Bjarne vervangde ) die een goeie match keepte. Na 15 min maken zij de 0 1 door een puntertje , dat eigenlijk een shot op doel was maar serieus wegdraaide .

Rust :   0  1  .

De 2de helft waren zij wel meer baas maar buiten ons achteruit duwen stelde het eigenlijk niet meer voor, tot in minuut 75 wij juist niet voor doel konden komen en op counter de 0 2 slikten;  spijtig want match gespeeld dan .   wij kregen dan nog 2 kansjes op de aansluitingstreffer maar kenden ook pech , mede Romagnani Aurelio zijn schot op de paal belande!  5min voor tijd maken zij dan nog de 0 3  , wel door een fout op Fieuw Marnik die niet gefloten werd!  Toch niets op te merken op de leiding van de scheids , gezien heel de match;   We moeten gewoon naar onszelf kijken en blijven vechten voor die top 5 plaats , die we ambiëren!   En vooral de kopjes bij elkaar steken en niet allemaal ( sommigen) weglopen na de match!!!!!!!!!!!  Resultaten haal je met heel de kern op het veld maar toch ook naast het veld , al gaat het nu iets moeilijker voorlopig!     Nu moeten jullie opstaan gasten, met te beginnen nu zondag in Lombardsijde !          Come on galactico’s

Reacties zijn gesloten.