Eernegem – WSA : 1-0

In barre weersomstandigheden (regen en wind) moesten de paarshemden aan de slag op het drassige veld van de rode lantaarn Eernegem.

De jongens startten niet slecht met aanvallen via de flanken, één keer via Berquin en één keer via Verdonck, maar telkens was de laatste pass niet goed of kreeg het geen gevolg.

Na een kwartier wedstrijd nam Eernegem het heft in handen en de white-star-boys moesten terug en kwamen nog moeilijk in hun spel.

Op een schaarse hoekschop van Ameloot na, die door Baert werd gekopt, konden we gedurende de ganse eerste helft geen enkele kans meer bijeen voetballen.

Sterckx had ook enkel wat werk gekregen op scherp indraaiende hoekschoppen, maar hij was telkens bij de pinken.

10 minuten voor rusten werd een vrije trap van Dewilde verlengd tot bij Dedeyne, die trapte op doel waar Sterckx in eerste instantie nog redde, maar de goed gevolgde Aslami duwde de 1-0 tegen de netten.

 

In de tweede helft kon White Star geen vuist meer maken, het toonde nog weinig karakter en kon dan ook geen kansen meer bijeen voetballen.  Aan de overzijde moest Sterckx ook maar één keer meer plat gaan op een schot van Denoo.

 

Een uiterst zwakke vertoning, die ertoe leidt dat de rode lantaarn tot op één puntje van ons komt in het klassement.

Met 2 moeilijke opdrachten in eigen huis tegen Westhoek en Berlare, zullen we toch stilaan eens moeten gaan stunten om zo ons puntentotaal voor de winterstop nog wat aan te dikken!!!!

 

 

Reacties zijn gesloten.