WSA ( beloften) – Damme : 2-5

In onze laatste thuiswedstrijd van dit jaar ontvingen we Damme. We probeerden ietsje hoger te spelen of de vorige partijen. Damme kwam paar keer gevaarlijk opzetten maar doelman lanszweert stond pal. Na 30min pakte Decock uit met een mooie actie, zijn ideale center werkt perfect afgemaakt door Jetro. Juist voor rust gingen we weer in de fout; onnodig balverlies leidde tot een vrije trap juist buiten de 16meter. De tegenstander profiteerde handig van dit geschenk. Met als gevolg 1-1 aan de rust.

De tweede helft was amper afgetrapt en we stonden 1-3 in het krijt. Meteen twee wissels doorvoeren konden misschien het tij nog keren. Na 70min zorgde Simon Decock enig mooi voor de aansluitingstreffer : 2-3. Nu speelde wsa alles of niks, kregen paar kansjes op de 3-3, maar die werden niet benut. Damme maakte handig gebruik van de ruimte en maakte ons koud af 2-5 De eerste ronde zit erop, met 4p kunnen en mogen we niet tevreden zijn. Op naar volgende week!

Reacties zijn gesloten.