WSA ( gew.res) – Vleteren A : 1-1

,       Na een weekje rust ( door afgelasting) moest de zin er wel terug inzitten;   maar er waren terug veel afwezigen ( 5 man voordien ,  1 afzegging de zaterdagavond en dan nog Thieren Steve die terug zijn kat zond , die zo een basisplaats miste) Nog een geluk dat we konden rekenen op Verstraete Kinzo (U21) en Dewulf Jens (beloften)  om toch de wedstrijd te starten met 13 man ! Maar de goesting zat er toch in bij alle 13 .

We begonnen goed maar echt uitgespeelde kansen kregen we niet , na 15 min kregen zij de overmacht en kwamen we goed weg toen onze doelman Peeren Bjarne ons behoedde van een 0 2 achterstand !  We waren al blij dat we konden rusten met een 0 0  stand !         RUST :   0   0      .

De 2de helft waren we toch beter en onder impuls van een sterke Jens komen we 1 0 voor waarbij diens schot werd gelost en Romagnani Aurelio er bij de pinken bij was om de 1 0 binnen te duwen. Kort daarna liet Ameloot Jochen de kans op de 2 0 liggen , waarbij hij een niet te missen kans van dichtbij nog over kopte!  Dat brak ons zuur op , want dan nam Vleteren terug over en scoorden zij de 1 1 .    Bjarne voorkwam dan wel erger , maar wij kenden ook nog pech als Aurelio en Tempelaere Matthijs nog voor de bezoekende goallie opdoken maar beiden slaagden er niet in de winninggoal te netten!   De werkkracht en zin waren wel terug aanwezig , en we moeten ons daaraan optrekken voor de 2 volgende weken!  Te beginnen met de volgende match thuis tegen het 3de  gerangschikte Alveringem om 9u15 !      Ik heb gezegd om nog voor nieuwjaar een 7 op 9 te halen , dus we weten waaraan te beginnen.   Het moet natuurlijk nog beter qua voetbal maar ik geloof zeker in jullie gasten !     Tot volgende zondag zou ik zeggen

Reacties zijn gesloten.