WSA ( Gew. Res.) – Alveringem : 7-1

Tegen het 3de geklasseerde Alveringem werd een zeer mooie en collectieve overwinning geboekt. Het begon nochtans niet zo goed voor ons , want na 3 min kwamen we al 0 1 achter;   maar dat werd vlug rechtgezet met de 1 1 in de 5 min! De corner van Bartholomeeus David werd door Valcke Olivier terug gekopt en Vandeputte Matthieu had maar binnen te duwen. Dan begonnen we aan een voetballende partij die duurde tot min 90!!!!!!!  Na 20 min had Romagnani Aurelio gepot na assist van Bartho  en dan was Romagnani de aangever van dienst want Tempelaere Matthijs maakte de 3 1 met een mooie krul in zen trap   .

rust   3   1       .

Wie dacht dat we de 2de helft zouden stil vallen was verkeerd ,  Romagnani miste 3 keer de 4 1  en kansen weggeven deden we niet ;  Alveringem kon enkel dreigen met schoten uit de 2 de lijn en 1 kopballetje waar Pëeren Bjarne geen moeite mee had.   De ingevallen Degrauwe Bjorn kopte dan de 4-1 binnen na assist Bartho en deed zo de match in een definitieve plooi . Romagnani maakte dan de 5 1 toen hij alleen op doel opdoek ;  het was dan nog 20 min te spelen en de andere invallers Dedeyster Thomas en Spinnewijn Gregory pikten ook hun goaltje mee na weeral assists van Bartho (zijn 4de van de ochtend) !    We misten zelfs nog een 2 tal kansen op het einde,   maar deze prestatie  is ééntje om te onthouden , PROFICIAT aan heel de ploeg en de man van de match is volgens mij :  de COLLECTIVITEIT  !   We staan nu weer mooi bij de top 5 , op maar 3 punten van plaats 3 ;    dus volgende week weer met die ingesteldheid en dan kunnen we met een goed gevoel de winterstop in !

volgende week naar Vleteren B om 9u15     Tot dan galactico’s   en geniet nog maar efkes van deze mooie overwinning        De fiere trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.