Vleteren B – WSA ( Gew.res.) : 2-4

Na de goeie prestatie van verleden week trokken we toch naar Vleteren met weeral een andere ploeg ;  veel afwezigen door werk , blessures en 2 late afzeggingen ( waaronder 1-tje om 5u50 de zondagochtend !!!!!!!!!!!!! )    Met dank aan 2 beloften en 2 U21 waren we dan toch met 13 man om de laatste partij van 2015 aan te vatten . We begonnen heel slecht want na 10 min stond het al 1 0 ;  ons spel trok op niets , met veel balverlies , te laat inspelen , geen duels winnen , enz .  Zij dreigden maar sporadisch maar dan dreigden wij toch een 5-tal keer in de laatste 20 min met 2 doelpunten als gevolg ; eerst met een schot uit de 2 lijn van Vandeputte Matthieu en dan met een intikker van Romagnani Aurelio , die ook al zijn 13e goal van het seizoen scoorde    RUST :   1    2    .

De 2de helft was niet veel beter maar toch maakte Matthieu de 1 3  op minuut 60 ,   wie dacht dat match beslist was kwam bedrogen uit want zij kwamen terug op 2 3  met nog 15 min te gaan op de klok;  zo maakten  we het ons zelf moeilijk door ons eigen slordige spel.  Peeren Bjarne behoedde ons van de 3-3 met een mooie redding op vrije trap. De laatste minuut kregen we dan toch zekerheid voor de 3 punten , nadat Dewulf Jens een strafschop in 2 tijden binnenknalde.

Conclusie :  puntjes meepakken en wegwezen !!!    Nu kunnen we genieten van onze korte winterstop en met een goed gevoel het nieuwe jaar in.Met 31 op 48 en op een 4de plaats ben ik wel tevreden van deze 1e periode .     Na nieuwjaar is dan eerste wedstrijd thuis tegen Keiem om 9u15   ,  tot dan zou ik zeggen en voor iedereen een gelukkig en gezond 2016

Reacties zijn gesloten.