WSA ( Gew.res.) – Keiem : 5-2

Na twee vrije zondagen begonnen we terug aan onze competitie met een thuismatch tegen Keiem. Iedereen was nog met zijn gedachten bij de feestdagen want na nog maar 3 min keken we al tegen een achterstand aan !  We hadden dan wel meer balbezit maar bij Keiem zat alles goed dicht. Toch konden we gelijk maken na een vrije trap van Demeester Fabian , die door Vandeputte Mathieu werd binnen gekopt .   Keiem kwam dan terug op voorsprong met een mooi afstandsschot die in de winkelhaak viel !   Maar dan speelden we toch een tempo hoger en lieten we Keiem constant achter de bal lopen , wat ons 3 doelpunten opleverde .  Eerst werd Vandeputte het straatje ingestuurd door Demeester ( 2-2 )  , dan maakte Romagnani Aurelio met de kop de 3 2 na mooie aanval via Valcke Olivier, Demeester en Hennebert Pascal . Zo  maakte Vandeputte zijn hattrick vol met de 4-2 om ons met een rustig gevoel te laten rusten   ,      Rust :     4   2      .

De 2 de helft eiste Keiem de bal op maar we hielden hen wel weg van ons doel. Buiten die ene keer dat ze alleen op Peeren Bjarne opdoken , maar hij redde knap . We kregen dan enkele kansjes maar het was toch wachten tot aan het laatste kwartier voor de 5 2 ;  deze goal werd gemaakt door Romagnani ( ook al zen 15e ) na assist Vandeputte .    Mooie overwinning tegen een goeie ploeg waar we in de heenronde nog verloren en we doen sowiezo een goeie zaak in het klassement want enkel wij wonnen vooraan !     Volgende week word weer een topper, want we trekken naar Proven B die juist voor ons staat en het verschil bedraagt maar een luttel puntje !       Zou zeggen gasten , geniet nog van deze overwinning en op naar volgende week om 9u15 in Proven met inzet de 3 de plaats !              De Trainer Herve

Reacties zijn gesloten.