WSA (gew.res. ) – Lo Reninge A : 5-3

Na een weekje rust ( afgelasting ) bekampten we het voorlaatste Lo-Reninge A .   Tegen deze jonge ploeg wonnen we verdiend maar ze maakten het ons wel moeilijk , doordat wij zelf veel kansen de nek omwrongen en zij daardoor altijd bleven aansluiten met hun 3 treffers !  De eerste 10 minuten waren voor hen , met zelfs een mooie kans op de 0 1 maar hun speler trapte naast .   Dan namen we over en bij onze 1e kans was het al raak door een trap van Dewulf Jens .   Na 15 min stond het al 2 0 door Hennebert Pascal waarbij zijn inzender over de keeper mooi in doel viel.  Met een cadeautje kwamen ze terug op 2 1 maar direct er na scoorden we al de 3 1 door Spinnewyn Gregory die met een harde trap langs de grond van buiten de rechthoek mooi in doel besloot .  Op het halfuur scoorden zij dan de 3 2 met een mooie aanval vanop links waar bij Peeren Bjarne zich niets te verwijten had .   Maar Vandeputte Mathieu wilde toch met 2 doelpunten verschil de kleedkamer binnen ;  hij scoorde de 4 2 met het hoofd na een goeie corner van Dewulf.     RUST :  4  2     .       De 2de helft was bijna volledig voor ons maar het mankeerde bij de afwerking ;  toch kwamen zij dan terug in de match om de 4 3 te netten op minuut 60 !   ( 4 kansen , maar ze maken er wel 3 !!!!!!! )  .  Gelukkig scoorden we dan de 5 3 door de bij de rust ingevallen Dedeyster Thomas , die zo ook al zijn 17é goal van het seizoen maakte.  Dan misten we nog zeker een 5 tal kansen om verder uit te lopen ( 2x alleen op doel , één afgekeurd , penalty niet gekregen en 2 maal van zeer dichtbij ) !!! Maar de spelers dachten misschien :  paar goals houden voor volgende week !    Maar 5 minuten voor tijd misten zij wel nog een grote kans van zeer dichtbij op de 5 4 ,  gelukkig want anders was het nog bibberen .    Toch te zeggen dat we oververdiend de 3 punten namen en zelfs daardoor naar de 3de plaats springen in het klassement ;  Proficiat gasten met deze overwinning en op naar volgende week voor een match in Lombardsijde A , waar we het nooit gemakkelijk hebben .  Aftrap om 9u15 op het plein van de ezeltjes .        De Trainer Hervé 

Reacties zijn gesloten.