Le nouveau WSA …..

Beste supporter, speler, sympathisant,

De laatste maanden gonstte het van de geruchten en werden serieuze onwaarheden verspreid. Veel spelers verlaten de club maar ondertussen hebben het bestuur en vrijwilligers niet stilgezeten om van Adinkerke opnieuw een leefbare voetbalclub te maken. Naast het bestuur werd er ook een nieuwe commerciële en sportieve cel opgericht. ( O.l.v. Jan De Clerck en Olivier Valcke )

De trainer voor volgend jaar is al geweten , maar kan om sportieve redenen nog niet meegedeeld worden.

Vanaf nu gaan we meer de jongeren uit Adinkerke en omgeving de kans geven om een stapje hoger te zetten en hen de kans bieden om voor een eerste ploeg uit te komen. Omdat iedere ploeg wat ervaren spelers nodig heeft, zijn er ook al namen bekend die in het seizoen 2016-2017 voor WSA zullen aantreden.

Vier oud-jeugdspelers komen alvast onze rangen versterken : Masscheleyn Davy komt terug na één jaar Oostduinkerke en Pirmin Verhelst komt net zoals Davy ook over van VVO. Daarnaast zal Stijn Dumon na een afwezigheid van 2 jaar van de voetbalvelden opnieuw zijn schoenen aantrekken. Sander Calcoen komt ook terug na een jaartje bij de buren van Veurne te hebben gespeeld.

Hierbij kunnen we ook zeggen dat 99% van de beloften hebben bijgetekend en zo het aantal Adinkerkenaars bij WSA weer zien stijgen.

Andere nieuwkomers zijn :

  1. Tommelein Pieter-Jan (25j) : Doelman van Oostduinkerke.
  2. Ricardo de Oliviera (30j) : Centrale verdediger , vrije speler en speelt al mee met onze beloften.
  3. Vandeputte Mathieu (22j): Middenvelder die sedert september al meespeelt met de beloften maar niet meer in aanmerking kwam voor de eerste ploeg.
  4. Bobo Mipuka Jethro (20j) : Spits die ook al sedert september  meespeelt met de beloften maar niet meer in aanmerking kwam voor de eerste ploeg.

Er zijn ook nog gesprekken bezig met beloftevolle jongeren uit de streek !

Met sportieve groeten !

 

Reacties zijn gesloten.