Nieuwkapelle – Gew. reserven Adinkerke : 0-4

Na twee weken zonder voetbal  ( afgelast )  , trokken we naar Nieuwkapelle voor een 3 punter om ons zo te handhaven in de top 3 !  Wat was het weer moeilijk om aan 13 spelers te geraken ( winterperiode zit er voor iets tussen misschien) om deze partij aan te vatten .

Maar de gasten die er waren speelden een goeie partij en ik zag veel inzet , die daardoor ons een mooie overwinning op leverde.   Na 5 min stond het al 0 1 door een own – goal ;  we speelden constant op hun helft met mooi voetbal , die moeilijk was wegens de staat van hun terrein ( een akker ! ) ;   Lanszweert Lieven behoedde ons wel met een mooie save van de gelijkmaker.  Na 15 min kopte Dumon Stijn ( terug WSA boy ) de 0 2 binnen  en kort erna potte Romagnani Aurelio de 0 3 .  We bleven voetballen en hun wegdrukken .Dat leverde vlak voor rust nog de 0 4 op via Dewulf Jordi die een mooie ren met links over de doelman besloot !      Rust :  0  4     .

De 2 de helft was iets minder , maar echte kansen kregen zij niet. Wij daar in tegen kregen nog een 3-tal kansen maar tegen het net duwen lukte net niet ;  op het laatste werd het nog eventjes bitsig maar we bleven zelf rustig. Zeker niet laten doen boys maar slim zijn: chapeau !   Ook bedankt aan sommige niet gallactico’s om ons te helpen , om zo met 13 te zijn en te kunnen sjotten!   Proficiat met deze overwinning gasten en op naar volgende week , thuismatch tegen Bulskamp om 9u15  en wie weet word het terug GALLACTICO TIME !      de trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.