Verslag Gewestelijke reserven WSA – Bulskamp

Gew res WSA  –   Bulskamp       6 –  2 .

Met een 15 koppige kern vatten we deze wedstrijd aan .Tegen Bulskamp hebben we het altijd moeilijk maar als we in de top 3 wilden blijven moesten we de punten thuishouden. We begonnen met de wind op kop maar toch stond het na 10 min al 2 0 , na een mooie trap van Valcke Olivier en een strafschop van Dumon Stijn.

We bleven voetballen op hun helft en waren de betere wat bijna de 3 0 opleverde van Tempelaere Matthijs, maar hij miste onbegrijpelijk!    Dan kwam Bulskamp beter in de match , we hadden dan toch efkes problemen met de wind die in ons nadeel was;  en plots stond het 5min voor rust 2 2 !   Maar Romagnani Aurelio besliste daar anders over , en potte mooi de 3 2 ; toen hij voor zijn man opdook aan de 1e paal en binnen tikte na een mooie aanval via Valcke en Dumon .

Rust :   3  2     .

 

De 2de helft kon niet beter beginnen, want na 2 min scoorde Valcke met een hieltje al de 4 2 .  Nu kwam Bulskamp er niet meer aan te pas en het balletje ging goed rond : na slecht uittrappen van hun keeper pakte Valcke het leer in één keer op de slof en scoorde zo magistraal de 5 2 ! Onze goallie Delaunois Kevin hield hen nog van de 5 3 met een prachtige save , maar meer moest hij niet doen in deze helft .    We misten nog een paar kansjes , maar Ameloot Jochen potte mooie de 6 2 eindstand. Hij had al 2x pech gekend toen hij het kader fusilleerde maar bekroonde zijn goeie match dus met een doelpunt.   Terug veel goesting en inzet gezien van me gasten , wat nu ook al resulteert in een 19 op 21 !   Proficiat zou ik zeggen aan heel me groep Gallactico’s en op naar volgende week voor een uitmatch in Leke-Vladslo om 9u15 , waar we terug voor een 3 punter gaan en voor niets minder .

Tot dan Gallactico’s

Herve

 

Reacties zijn gesloten.