Leke – WSA ( gew.res) : 3-2

Leke – Vladslo   –   Gew Res WSA   3-2

Jaja iedereen ziet het goed ;  verloren en zo mogen we onze titelkansen opbergen!  We konden naderen op Proven A door hun puntenverlies maar we gaan ons nu maar concentreren op de top 5 zeker ! 8 punten goed maken op 6 matchen is een beetje van het goede teveel.  Bedankt aan de spelers die er waren om deze match aan te vatten met 11 man !

Ik heb zelfs zonder trainer en delegé moeten beginnen want Johan en mezelf zaten op de bank in nood (wisselspelers) .Ik heb toch me vragen bij sommige afzeggingen hoor , is het niet kunnen , willen of wat dan …………   We konden dit jaar zeker meer halen of we nu 3 de staan maar dan moet iedereen mee willen zeker ;  vanaf de zaterdag ben ik al bang om me gsm te bekijken en als ik dan eens bericht dan krijg ik zelfs niets terug !

We speelden op een plein die zelfs niet zou mogen gekeurd zijn voor 4de provinciale , een echte schande voor het voetbal ; maar ja .  We waren heel de 1e helft baas , maar na 25 min kwamen zij op 1 0 na een afgeweken bal.  Kort erna scoren we de 1 1 door Tempelaere Matthijs na voorzet van Bartholomeeus David .

RUST :  1  1     .

De 2de helft begonnen we goed , met veel druk dat ook resulteerde in de 1 2 ; penalty mooi omgezet door Vandeputte Mathieu na fout op Bartho . Maar dan besliste de arbiter om hen een beetje te helpen , geen fouten kregen we nog mee en zij mochten alles waaronder Fieuw Marnik en Bartho omver maaien , geen fout , geen kaarten , zelfs verbaal tegen de arbiter mocht van hun kant alles en ja dan sta je machteloos zeker !  De 1 3 door Vandeputte was zeker 40 cm over de lijn maar toch werd hij niet goedgekeurd!!!   Dat resulteerde dan natuurlijk in een cadeaupenalty voor hen 10 min voor tijd en 5 min later werd het 3 2 na duidelijk voorafgaande  fout op Hennebert Pascal , waar hier de arbiter natuurlijk zijn ogen dicht deed hé !!!!!!!!! Natuurlijk was de match gespeeld en mochten we afdruipen met 0 punten.

Deze match vergeten zou ik zeggen , maar is toch moeilijk hoor!   We staan nog mooi 3de en dat zou ik graag houden als iedereen er is natuurlijk volgende week ; we hebben nog 6 matchen , dus toon eens jullie goesting nog ;  niet alleen voor mij maar ook voor je medespelers!!!!!!!!!

Volgende week naar Lombardsijde B , 9u15 bij de ezeltjes      .

Tot dan gasten          ,    de trainer (wisselspeler)   Hervé

Reacties zijn gesloten.