Lombardsijde B- Gew.res : 1-4

Voor deze wedstrijd trokken we met 14 man richting het 4de gerangschikte Lombardsijde om onze misstap van vorige week weg te spoelen.   De eerste 20 min waren voor hen , maar echt uitgespeelde kansen kregen ze niet ook mede door onze verdediging die goed bij de les was .   Dan kwamen we meer aan voetballen toe en drukten hen weg op hun helft waarbij Romagnani Aurelio 3 kansen de nek omwrong en een schot van Dumon Stijn die op de lat spatte!  Maar 3 min voor de pauze scoorden we eindelijk de 0 1  met een mooi schot van Vandeputte Mathieu na voorbereidend werk van Tempelaere Matthijs en Dumon Stijn .  Wie dacht dat we zo zouden de rust in gaan was verkeerd, want 1 min later stond het alweer gelijk , Delaunois Kevin redde eerst het schot maar een goed gevolgde speler kon binnen tikken en alles was te herdoen !

RUST :    1  –  1    .

In de rust efkes onze spits oppeppen dat de kansen er in moesten, en dat loonde .  Op het uur kopte Romagnani de 1 2 binnen na assist Dumon ;  we waren veel beter en de kansen stapelden zich op .  Ook de goed invallende Beddeleem Olivier en Bobo Jetro ,draagden hun steentje bij deze goeie 2de helft .  Op minuut 65 scoorde Romagnani opnieuw na assist van Bartholomeeus David en stond het 1 3 .   Zij kwamen niet meer over en wij waren gevaarlijk via onze flanken Bartho en Jetro ,   dat ons kansen opleverde . Zo scoorde Romagnani de 1 4 , dus een hattrick ( ook al ze 20e goal  )  en wonnen we deze partij verdiend .   Zo staan we nu mooi 3de met enkele punten bonus ;  ook een goeie opsteker voor de topper van volgende week tegen de leider Proven a ! Proficiat gasten met deze goeie match en mooie overwinning   , zou zeggen geniet nog efkes en dan op naar volgende week voor de thuismatch om 9u15 tegen de leider en wie weet doen we toch nog mee!!!!!!!     de trainer Herve

Reacties zijn gesloten.