WSA ( gew.res) – Proven A : 3-2

De topper van de speeldag werd in Wsa gespeeld , de 3de tegen de 1e .   En op basis van onze 2de helft wonnen we verdiend waardoor we nog altijd in het zog van de nieuwe leider Nieuwpoort blijven en waarbij  Proven A   onze hete adem in hun nek voelt!

De 1é helft bracht langs beide zijden geen mooi en goed voetbal , met veel balverlies en veel fouten .  Toch kregen wij de eerste kans na 20 min , waarbij Dumon Stijn net over kopte.  5 min later kwamen zij 0 1 voor met een zeer mooie aanval op rechts en in één tijd binnen getikt    Rust : 0 – 1   .

Met een beetje bijsturen en me spelers er van te overtuigen dat ze zeker beter kunnen voetballen , en ook wel beter zijn dan deze ploeg ,  was de 2 é helft stukken beter.  Met ook de aan de rust ingevallen Demeester Fabian erbij , werd het voetbal beter en zag je het geloof zo stijgen ! We duwden Proven weg op hun helft en op minuut 55 was het raak , Romagnani Aurelio zette zich op rechts door en bracht de bal mooi voor doel waar Vandeputte Mathieu maar had in te tikken ;  1  –  1    .    Het werd stil op hun bank en je zag dat er meer inzat;  onze zwarte parel Bobo Jetro verving de moegestreden Bartholomeeus David en liet zich direct zien . Demeester direct met een lange bal naar Jetro , maar hij miste ook mede omdat hij zijn hoofd niet durfde gebruiken !   Maar 5 min later was het toch raak , Demeester met een crossbal naar Romagnani en die potte de 2 1 in 2 tijden!  We kregen dan ook geen penalty toegekend, waar  Demeester tot 2 keer toe werd getackeld in de carré .   Maar het slechtst denkbare gebeurde , op 7 min van het einde scoorden zij de 2 – 2  op één van hun schaarse pogingen , het zat nochtans goed dicht bij ons in de verdediging; maar ja i.p.v.  3 – 1 stond het  2- 2 !!!!     Toch zag je dat iedereen de 3 punten wilde , want met 1 puntje waren we niets , als we nog hoger willen mikken!    De vele opgekomen toeschouwers zagen dan dat de 10min voor tijd ingekomen Degrauwe Bjorn ons de 3 punten bezorgde , via tussenstation Jetro scoorde hij de 3 -2  , keeper op verkeerde been en mooi in het hoekje deponeren noemen we dat ; iedereen door het dolle heen ;  Er waren nog 2 min te spelen  en dan oef , wat een opluchting.   Wat een match en overwinning van mijn team ;  proficiat gasten .   Wat een goesting en inzet gezien !   Nu, op naar volgende week voor een moeilijke uitmatch in Lo-Reninge B  en zoals ik elke week zeg : we zien wel waar het eindigt !    Nog 12 punten te verdienen , en wie weet !!!!  tot zondag om 9u spelen in Reninge    ;     Geniet nog van deze overwinning gasten         de fiere trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.