Lo-Reninge B – Gew.Res : 2-1

Na deze nederlaag mogen we onze titelambities opbergen, we verloren immers wel onverdiend maar het balletje moet tegen de netten .  Balbezit was zeker 70 – 30 in ons voordeel , maar toch kan je zulke matchen in het zand bijten !!    De wil en inzet was zeker aanwezig , dat is toch positief .  Na 8min kwamen we op achterstand op hun eerste aanval ;  we gingen dan op zoek naar de gelijkmaker maar de bal viel nooit goed ,  Vandeputte Mathieu met de kop juist over , op de keeper;  Hennebert Pascal zijn schot van dichtbij geblokt en corner na corner kregen we , een goeie Bartholomeeus David nam steeds het voortouw met acties en vrije trappen maar het was altijd net niet. We speelden zelfs bij momenten op 1/4 van het terrein ; maar dit koste ons natuurlijk de 2 0 , waar we balverlies leden en er een speler van hen alleen op doel afging, Peeren Bjarne passeerde en in doel besloot.  Van een koude douche gesproken !

RUST : 2 – 0     .

Met drie wissels in de rust en enkele verschuivingen probeerden we het nog recht te zetten , op min 60 scoren we dan de 2 1 door Dumon Stijn na goeie doorsteekpas van Dedeyster Thomas.   We bleven maar drukken en drukken ,  onze backs Tempelaere Matthijs en Mestach Wesley hoog spelend ; De dekking goed van Deriemaeker Bart en Beddeleem Olivier centraal en weer het balbezit en kansen voor ons . Weeral Vandeputte 2x had geen geluk vandaag , vrije trap van Valcke Olivier werd gepakt , Romagnani Aurelio van dichtbij en dan nog de mooiste kans 2 min van het einde waar hier Tempelaere de bal voor doel gooide maar Valcke ( al achteruit lopen koppend )miste! We verdienden zeker meer vandaag , maar dit is de voetbalwet zeker . We hebben nu een weekje rust  en dan er terug tegen aan zou ik zeggen ,  als we 3de willen blijven moeten we nog punten pakken in onze laatste 3 matchen; te beginnen in Nieuwpoort ( misschien de toekomstige kampioen ) waar ik er zeker in geloof om daar iets te rapen!   Kop op gasten en tot dan in Nieuwpoort om 9u spelen en achteraf feestje !     de trainer Herve

Reacties zijn gesloten.