SV Nieuwpoort – WS Adinkerke ( gew.res) : 1-2

Met een verplaatsing naar de leider moesten we onze misstap van Lo-Reninge b  goed maken , als we top 3 willen spelen !    Met 15 gemotiveerde mannen geloofde ik zeker dat we daar een punt konden meenemen , maar we haalden er verdiend 3 !!!!!!!!   De 1e helft was volledig voor ons , maar enkel de tegentreffer na 8 min deed ons even wankelen ; 1 0 ja , maar 5 min later kopte Dumon Stijn al de 1 1 tegen de netten , na goeie voorzet van Fieuw Marnik.  We tikten hen helemaal weg  en na 30 min maken we de 1 2 via Dedeyster Thomas , na mooi samenspel van Dumon en Bartholomeeus David.   De kansen kwamen , maar enkel de 1 3 maken lukte niet ; hier konden we de match al beslissen !    RUST :  1 – 2 .

In de 2de helft waren we qua voetbal iets minder of in de 1e , maar toch kregen we nog kansen ; daartegen zij maar 1 kans kregen op de 2-2 , maar het schot ging nipt naast,  hier was het geluk aan onze zijde !  Toch was er veel ruimte maar de laatste pass ontbrak om de match in een definitieve plooi te beslissen .  De match naderde het einde , en het was toch efkes wachten op het eindsignaal .  En dan yes , de ontlading want we hebben daar nog niet veel gewonnen ; maar wel verdiend , zelf zij vonden dat ook .  Mooie overwinning gasten en nu al zeker van top 4 , maar toch wil ik in top 3 eindigen  , en jullie ook denk ik want wat ik vandaag zag was top!!!!!!  Proficiat en geniet er maar van .   Nu  op naar volgende week , voor thuismatch tegen Lombardsijde B om 9u15 .            Een heel fiere trainer Herve            Come on Gallactico’s

Reacties zijn gesloten.