KWSA ( gew.res) – Lombardsijde B

Na onze mooie overwinning van vorige week , begonnen we terug met veel vertrouwen aan deze voorlaatste partij .  Met terug 15 man was de goesting zeker te zien !     Wel een opdoffer na 5 min , daar ik noodgedwongen Cottry Jeroen moest wisselen na een spurtje en misschien een verrekking opliep .  Zijn vervanger Dewulf Jordi speelde een goeie partij , Vandeputte Mathieu werd achteruit getrokken als noodoplossing  en Jordi deed het meer dan behoorlijk naast de wederoptredende Lefranc Pol als verdedigende middenvelder.  De kansen stapelden zich op maar het leer tegen de netten duwen  lukte net niet ;  zowel Romagnani Aurelio , Dedeyster Thomas en Dumon Stijn konden niet scoren !  Maar 10 min voor de rust kregen we terecht een penalty na handspel in de back , Vandeputte Mathieu scoorde de 1 0 door mooi en staalhard binnen te trappen , ook al zijn 11de doelpunt dit seizoen .

RUST :   1  –  0      .

De 2de helft was ook volledig voor ons ,  onze Goallie Peeren Bjarne had eigenlijk een rustige morgen , maar was toch allert bij hun lange ballen .  Toch misten we terug veel kansen , waar het tot minuut 70 wachten was op de verlossende 2 0 , De aan de rust ingevallen Bobo Jetro werd mooi de diepte ingestuurd door Dumon en werkte mooi af in het hoekje , eindelijk 2 0 .   We scoorden dan nog 2x , eerst na mooie aanval via Demeester Fabian  werkte Dumon Stijn beheerst af , 3 0 en  5min voor tijd scoorden we nog via een own – goal  na inzender van Demeester ;   4 0 eindstand , maar dik en dik verdiend zou ik zeggen , proficiat gasten  .    Nu op naar volgende en laatste wedstrijd in Vleteren A om 9u15 .  Kampioen spelen zal net niet lukken dit jaar , maar met een puntje zijn we zeker 3de en mits winst kan de 2de plaats nog ; dus nog één keer alles geven gasten !   Toch content van dit mooi voetbaljaar van mijn gallactico’s , nu al 55 punten uit 26 wedstrijden behalen is toch een groot aantal en wie weet zondag de kaap van 58 halen !!!!!

tot zondag en achteraf nog eens allen tesamen ………….    De Trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.