Vleteren B – Gew.reserven : 1-2

Met deze verdiende overwinning hebben we onze 3de plaats kunnen veilig stellen. We eindigen zo met 58 punten na Nieuwpoort en Proven A .

Op deze gezellige en mooie zondagmorgen trokken we naar Vleteren, voor de 3 punten natuurlijk. De 1e helft was beetje gelijk opgaand , we speelden iets meer op hun helft maar veel kansen leverde het niet op!  Na een mooie combinatie met ééntijds voetbal potte Dumon Stijn de 0 1 na 30 min maar hier keurde de ref het doelpunt af wegens buitenspel. Het zal zeker heel nipt zijn geweest maar ja het bleef 0 0 !   Doelman Peeren Bjarne moest ook een 2-tal keren plat gaan , maar echt moeite met deze dreigingen had hij niet.

RUST: 0-0    .

De 2de helft begon niet goed voor ons , na 10 min scoorden zij de 1-0 waar wij hier met enkelen stonden te slapen ( Stijn kreeg geen fout mee , enkelen dachten van wel, zij twijfelden ook en met een lange bal stond onze goallie Bjarne plots oog in oog met hun spits). Maar dan stonden we recht en duwden hen helemaal weg tot de grote rechthoek. De goed ingevallen Demeester Fabian deed hun linkerkant veel pijn met goede actie’s en de kansen stapelden zich op , maar hun keeper redde altijd knap!   Tot op minuut 70 , een goede indraaiende vrije trap van Ameloot Jochen waar hier Dumon de 1-1 binnen knikte .  We bleven duwen en duwen en 5min later scoorde Romagnani Aurelio ( 22e goal ) mooi de 1-2 , na een mooie actie van Demeester en Romagnani zelf.

De 1-3 scoren lukte net niet , hier kende zowel Bartholomeeus , Romagnani , Coppenolle Nordin en Demeester pech door telkens de keeper op hun weg te vinden in deze fase ; onbegrijpelijk!!!!!!!  Zij probeerden nog gelijk te stellen maar alles zat goed dicht achteraan.

Mooie overwinning en veel inzet gezien in deze laatste wedstrijd ; Ben zeker content met dit resultaat , we wilden top 5 , maar het werd verdiend een mooie 3de plaats;   proficiat aan heel de ploeg ( 30 spelers) en bedankt voor het mooie jaar.   En zou zeggen tot in september voor een nieuw hopelijk mooi voetbalseizoen!!!!        De fiere Trainer Hervé

Reacties zijn gesloten.