VERSLAGEN U11–2012–

KSV Veurne – WSA U11 24/11/2012 

Na vorige week voor het eerst dit seizoen te hebben verloren tegen Nieuwpoort A met 2-0 gingen onze jongens van de U11 vandaag richting Veurne voor de kleine derby.

Adinkerke begon met een snelle start waarbij KSV onmiddellijk hun fysieke weerbaarheid toonde en de spits Thomas via achteraan werd neergetackeld.

Spijtig genoeg belandde de vrije trap over het doel.

Bij het begin van deze eerste helft werden de aanvallen van WSA duidelijk vanop de flank gestuurd en dit via een technisch vaardige Andreas. De doelman van Veurne kon hierbij in het begin zijn netten nog proper houden.

Op een assist van Milan kon Thomas via omhaal scoren, Andreas was ook meegelopen waardoor KSV geen schijn van kans had, 0-1.

Veurne kwam beter in de wedstrijd en profiteerde hiervan om enkele minuten later de 1-1 te scoren. Hierop gingen we rusten.

In het begin van de tweede helft komt Thomas links voor doel maar zijn trap wordt door een mooie reflex van de keeper van Veurne uit doel gehouden. Hierop volgde een wedstrijd met nog weinig voetbal. Veel weg en weer getrap waarbij enkele flitsen van Veurne ervoor konden zorgen dat het plots 2-1 stond. Er volgt een moment waarbij er vooral weinig constructie in het spel was. Casper verhuisde naar een plaats van centrale verdediger en kon verdere doelpunten van Veurne verhinderen. In de tweede helft zagen we ook dat Storm beter en beter het verdedigen onder de knie kreeg.

Adinkerke kwam via stilstaande fase terug in het spel en op corner scoorde Jody met beide voeten mooi de 2-2.  Een mooie flits via de zijlijn van Jaden die de bal keihard binnen pegelde zorgde voor een 2-3 voorsprong. WSA stond nogal tegen het verloop van het spel plots op voorsprong. Veurne zette de druk in de laatste minuten en kon gelijk komen. Eindstand 3-3 .

Deze match konden we in goeie omstandigheden zeker gewonnen hebben maar een nogal onevenwichtige inzet van de ploeg zorgde voor dit resultaat. Gelukkig waren er nog heerlijke koeken na de match die voor een lekker zoet moment zorgden, bedankt aan onze bakker !

WSA – KRUISEKE U11 Beker van het Nieuwsblad —07/11/2012

De terugmatch was dus een thuismatch en jawel, thuis zijn we nog een keer veel sterker.

Adinkerke startte aan de aftrap met een mooie opstelling, het was duidelijk de bedoeling van de coach om deze avond een mooi resultaat neer te zetten. Onder het goedkeurend en aanmoedigende oog van de vele supporters en ouders begonnen de kinderen aan wat een mooi avondje voetbal ging zijn.

Na enkele minuten kwamen onze jongens vlot op voorsprong, Syllah kon na een mooie individuele actie de 1-0 op het bord zetten.

Enkele minuten later was het weer van dat Syllah zette de 2-0 op het scorebord.

WSA speelde een sterke eerste helft en blonk uit van het zelfvertrouwen. Een eenmalige actie van Kruiseke kon door de keeper Anton gestopt worden.

Bij het hervatten van de match in de tweede helft was Syllah blijkbaar nog niet verzadigd en na een mooie combinatie met Jaden tikte hij de 3 -0 binnen.

De jongens van Kruiseke die fysiek een sterke match speelden konden weinig opbrengen tegen de sterke technische talenten van WSA. Kruiseke viel wat terug en Jaden combineerde terug sterk met  onze “architect” Syllah die z’n vierde goal van de avond kon binnentrappen.

Kruiseke ging met de moed van de wanhoop in de aanval en kon via een combinatie aan de goal scoren. De jongens van WSA waren nog niet helemaal hersteld van deze goal dat Kruiseke terug richting doel van WSA trok en na een harrewar voor doel en wat geluk de 4-2 scoorde.

Maar WSA was nog niet uitgepraat. Kapitein Syllah motiveerde z’n makkers en deze trokken terug richting doel van Kruiseke. Andreas kon met een mooie individuele actie het deksel op de pot doen 5-2 voor WSA en boeken toe.

Na de match werden de kinderen getrakteerd op kinderchampagne. Nadien  was er nog een gezellige babbel in de kantine met broodjes en beleg. Ondertussen konden we nog de match volgen van WSA U12 tegen Zonnebeke.

Proficiat aan de ploeg , coach en délégé. Dank ook aan de ouders voor het leuke initiatief van de kinderchampagne en broodjes. Dit was nu eens een geslaagde avond !

spelertjes : Jaden , Syllah , Joris , Casper , Storm , Milan , Allessandro , Andreas , Thomas en als keeper : Anton

aanval van WSA op het doel van Kruiseke

het winnende team na de match

 

 

KRUISEKE – WSA   U11  beker van het nieuwsblad —

Moeilijke eerste helft maar alles werd rechtgetrokken in de tweede helft – eindstand 3-5
goals :andreas ( 3 ) ; jaden ( 1 ) ; syllah ( 1 )
op naar de volgende thuismatch aanstaande woensdag 7 nov. om 18 uur

U11 WSA – Alveringem — eindstand 10-01

Alveringem nam een snelle start en kwam met drie spelers alleen voor keeper. Ze speelden de bal gemakkelijk uit en kwamen op voorsprong.

Dit had echter de spelers van de U11 White Star Adinkerke wakker geschud waarop deze hun duiveltjes losbonden en ons een mooie demonstratie match voorschotelden

De spelers combineerden vlot en gezien de grote voorsprong werd er wat geëxperimenteerd met de spelers. Zo kwam Joris plotseling in de spits en Syllah in de centrale verdediging. Alveringem probeerde nog enkele keren te prikken maar de keeper kon zijn netten clean houden.  We zagen een aangename match waarbij we vooral veel combinatie s zagen en ook mooie individuele acties.

Jaden was ongenadig van op de rechterflank en scoorde maar liefst vier keer. Aaron scoorde vanuit een assist. Sylah kon tweemaal mooi scoren vanuit een combinatie met de flanken en een individuele actie. Andreas scoorde tweemaal vanuit een vlotte individuele actie en uiteindelijk kon Joris een mooie voorzet binnenkoppen.

U11 20/0/2012 SC LOMBARDSIJDE  WSA :0-9

Mooie goals gezien van onze gasten. Mooi kopgoal van Jaden.

doelpunten : aaron : 1 ; syllah : 2 ; jaden : 1 ; andreas : 3 ; storm : 1 ; milan : 1

U11 13/10/12 — Koksijde-Wsa

 Op zaterdag 13/10 speelden onze U11 een uitwedstrijd in de gietende regen tegen Koksijde. Niet meteen wat we in het verleden hebben ervaren als een gemakkelijk uitwedstrijd, maar vol moed trokken we naar onze buren.

De match ging door op de synthetische grasmat van het Henri Houtsaegerstadion.

WSA nam een snelle start en kon in het begin goed domineren. Onze spelers toonden in het begin voldoende fysieke inzet. De synthetische grasmat en combinatie van (heel veel) regen zorgden echter voor regelmatig balverlies waarbij vooral de hoge snelheid van de bal zijn rol opeiste. Koksijde was echter verrassend niet zo gevaarlijk als verwacht.

Na een individuele actie stonden we snel 0-1 voor. Een beetje later zorgde een mooie combinatie en de afwerking voor het doel voor de 0-2.

Juist voor het einde van de eerste helft kon Koksijde na wat harrewar voor het doel scoren en gingen de druipnatte kinderen rusten met de tussenstand 1-2.

De tweede helft ging alles wat moeizamer. Toch lukte het nog om een aardige aanval op te zetten en plotseling stond het 1-3. Winnen in Koksijde dat weliswaar minder was dan we gewoon zijn, was dus in wording.

Koksijde kon echter meer en meer druk zetten en kwam meer aan de overzijde. Een verkeerd ingeschat afstandsschot belandde in doel en plots was het terug 2-3. Onze ploeg was moegestreden. Combinerend voetbal was er niet meer en de ploeg kroop achteruit.

We voelden de bui (letterlijk en figuurlijk hangen) , juist voor het einde en mede door een per ongeluk afgeweken bal tegen de scheids kwam de bal in de voeten van een Koksijdse spits die ongemoeid kon binnenknallen.

Eindstand 3-3. Doelpunten 1 en 3 Syllah , doelpunt 2 door Jodi

Bedankt aan iedereen, kinderen, ouders en délége/coach om aanwezig te zijn in deze barre weersomstandigheden….op naar een volgende knalprestatie van de U11 WSA !

*************************************************************************************************

 U11 06/10/12 – WSA – KSV

Deze morgen hebben onze U11 de derby gespeeld tegen Ksv Veurne .

Het begin van de eerste helft begon moeizaam , na enkele keren druk te zetten slaagden ze er toch in om de 1-0 op het bord te krijgen door Jaden , doelpunt door assist van Andreas ,en Jaden werkte mooi af . dan volgt de 2-0 al snel door een mooie één mans actie van syllah .

Toen zijn er enkele mooie reddingen geweest van de keeper Thomas. Al snel werd het 2-2 .door een iets wat minder samen spelen en verdedigen.

Kort daarop trapte Jaden van op afstand de 3-2 binnen mooi afstand schot maar al bij al mocht het niet lang duren want Veurne antwoordde direct met de 3-3 dat was dan einde eerste helft .
De tweede helft startte moeilijk voor onze U11 het duurde even voor ze de draad weer oppakten enkele keren Veurne die drukte maar onze tweede keeper Anton wist deze ballen te pakken .
Dan werd er op de rechterflank weer een aanval opgebouwd en werd die afgewerkt door Andreas onze spits , toen was het 4-3 ! kort daarop volgde een hoekschop voor onze U11 en die werd gegeven door Milan …..die reeds gekend staat voor zijn goede hoekschoppen , en word binnen gekopt door Jaden 5-3 is de stand !!

Spijtig genoeg wordt er een duidelijke fout gemaakt door Veurne in een aanval en wordt er niet gefloten van de scheids en zo wordt het 5-4 .

Onze mannen laten het wat afweten om te verdedigen en kort daarop is het 5-5 . en zo was het einde wedstrijd . Goed gespeeld U11 WSA.

*************************************************************************************************

 

U11 WSA Nieuwpoort 29/09/12

 

De U11 heeft tegen de Nieuwpoort U11B een 4-4 gelijkspel behaald.

De week voordien speelde de U11 tegen Nieuwpoort op verplaatsing en behaalde aldaar een 7-0 overwinning

 

 

De U11 is momenteel ongeslagen in hun categorie , bravo kinderen, trainer en staf , doe zo verder !!