VERSLAGEN U9–2012–

 

WSA U9 – BULSKAMP 24/11/2012

Wedstrijdverslag: Adinkerke – Bulskamp

Spijtig genoeg kon ik er in de terugmatch tegen Bulskamp, onze beste tegenstanders uit de heenronde, niet bij zijn. Het verslagje is dus van horen zeggen. Adinkerke was sterk in de eerste helft. De euforie tijdens de rust zorgde voor een mindere tweede helft, waardoor Bulskamp terug kwam opzetten. Maar uiteindelijk toch een duidelijke overwinning voor onze U9.

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Warre Vandenbon, Jamie Senesael

Uitslag: 14 – 8 ( rust: 9 – 2 )

Doelpunten: Daan 2, Melvin 8, Axl 4.

Wedstrijdverslag: Middelkerke – Adinkerke 27/10/2012

Ook Middelkerke was terug geen partij voor onze U9 van Adinkerke. In het begin van de match werd er nog niet echt vlot gescoord. Kwam het door de hagelbui? Volgens mij lag het aan het veel te kleine veld. Maar eens ze hun draai gevonden hadden, liep de score terug hoog op. Zelfs onze debutant Jamie kon zijn goaltje meepikken. Alle doelpunten opsommen zou ons natuurlijk veel te ver leiden. Wel het vermelden waard is dat er een paar goals bij waren met het hoofd. Mooie voorzetten van Melvin die werden binnen gekopt, één door Axl en één door Daan.

Uitslag: 2 – 26

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Warre Vandenbon, Jamie Senesael

Doelpunten: Daan 12, Melvin 8, Axl 5, Jamie 1

Wedstrijdverslag: Alveringem – Adinkerke

Adinkerke begon zwak aan de partij. Voor de match had ik nochtans de indruk dat ze wakker genoeg waren. Maar na 5 minuten stonden we 2-1 achter. Na een flinke uitbrander voor het zwak verdedigen was Axl plots wel wakker en gaf hij mooie passen tussendoor naar Melvin en Daan. Onze scoringsmachine kwam op gang en bij de rust hadden we de situatie met 2-8 al ruimschoots recht gezet. In de tweede helft stoomden onze jongens dan door naar een mooie 4-19 overwinning tegen een nochtans kloek alveringem. Met deze overwinning hebben we tegen alle ploegen uit de heenronde voor de winterstop gewonnen. Met fabuleuze cijfers zelf, in 7 matchen werd er 113 keer gescoord en kregen we er 30 tegen. Met dank aan onze driehoek “Axl – Melvin – Daan”. En in de wedstrijd tegen alveringem heb ik ook gezien dat onze nieuwkomers Gianni, melek en Warre zich stilaan beginnen te integreren in de ploeg en onder leiding van onze anciens, het spelsysteem beginnen te snappen. We gaan zo verder doen en ons goed ploegje nog beter maken en we gaan proberen ook in de terugronde voor de winterstop geen steken te laten vallen.

Christophe

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Warre Vandebon.

Uitslag: 4 – 19 (rust: 2 – 8)

Doelpunten: Daan 8, Melvin 7, Axl 3, Warre 1

Wedsrtijdverslag: Adinkerke / Lo-Reninge

Echt schitterend weer was het zaterdag niet. De regen viel ’s morgens met bakken uit de lucht. Toen de match moest beginnen was het nog aan het regenen, maar in onze ogen een perfect voetbalweertje. Dat zagen onze tegenstanders enigszins anders en er was een beetje overtuigingskracht nodig om de match te laten doorgaan. Eenmaal begonnen namen onze jongens de match meteen in handen. Adinkerke miste in het begin redelijk wat kansen. Er werd goed gecombineerd, misschien zelf iets te veel. Ze wilden bij wijze van spreken de bal in doel lopen. Toen Melvin plots toch zijn schot vond was dit de inleiding om al bij al nog vlot afstand te nemen van Lo-Reninge.

Uitslag: 11 – 4

Doelpunten: Melvin 3, Daan 3, Axl 3, Warre 1, Own-goal 1

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Gianni Van Acker, Juan Vansteeger, Warre Vandenbon

************************************************************************************************

U9 13/10/2013 Wsa-Lo Reninge

Proficiat aan de U9 met hun winst tegen Lo-Reninge 11-4

*************************************************************************************************

U9 06/10/2012 Bulskamp – Adinkerke

Wedsrijdverslag: Bulskamp – Adinkerke

Bulskamp was zeker het beste ploegje waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben. Ze zetten goed druk op de bal en mede door een individueel talent dat er bij hen rondliep, hadden onze jongens het knap lastig in het begin van de match. Adinkerke kwam op achterstand en dat was blijkbaar toch even verschieten voor onze jongens. Ze herpakten zich echter vlug en  door knap combinatiespel hadden ze bij de rust al een bonus van 4 doelpunten. In de tweede helft terug het gebruikelijke dipje. De wissels zijn hier ook wel een beetje verantwoordelijk voor. Iedereen mag natuurlijk spelen, en het is maar door te spelen en je in te zetten dat je kan verbeteren. Halfweg de tweede helft stonden de bordjes plots terug in evenwicht. Maar mentaal zijn onze jongens blijkbaar ook redelijk sterk, en zo eindigde de wedstrijd met een verdiende vijfde zege op rij. Proficiat!

Christophe

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Juan Vansteeger, Warre Vandenbon.

Uitslag8 – 11 (Rust 2 – 6)

Doelpunten: Melvin 4, Axl 3, Melek 3, Daan 1

*************************************************************************************************

29/09/12 U9 WSA-KSV

 

Wedstrijdverslag: Adinkerke – Veurne

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Juan Vansteeger, Warre Vandenbon.

Uitslag: 14 – 3 (Rust: 8 – 0 )

Doelpunten: Daan 7, Melvin 4, Axl 1, Juan 1, Own-goal 1

Van de spannende burenstrijd tussen Adinkerke en Veurne, waarvan er vorig jaar verschillende gespeeld zijn bij de U9, was er dit jaar geen sprake. De jongens van Adinkerke waren weer veel te sterk voor de tegenstanders. Als de spelertjes zich zo blijven inzetten en luisteren naar de trainer (hun juiste positie op het veld houden), gaan we nog een mooi seizoen tegemoet.

Christophe

*************************************************************************************************

22/09/2012 Westende- WSA U9

Wedstrijdverslag: Westende – Adinkerke

Tijdens de opwarming voor de wedstrijd, hadden we de indruk dat we wel tegen een goed ploegje gingen spelen. Westende had een 9 tal spelers ter beschikking. Mijn eerste indruk was dat er wel een paar goede spelers tussen zaten. Maar bij het begin van de match werd al snel duidelijk dat er van een echte wedstrijd helemaal  geen sprake was. Het werd een echte “walk-over” voor onze U9. Bij de rust stond het al 1 – 15. In de tweede helft stoomden onze jongens door naar de monster score van 4 – 33. Natuurlijk proficiat voor deze overwinning, maar zeker ook voor de manier waarop. Tegen een zwakkere ploeg is de verleiding soms groot om egoïstisch te gaan spelen. Maar Adinkerke speelde de bal wel mooi rond en voor de goal werd de bal (toch meestal) afgegeven aan iemand die in een betere positie stond om te scoren.

Spelers: Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Daan Brien, Gianni Van Acker, Juan Vansteeger, Warre Vandenbon.

Uitslag: 4 -33

Doelpunten: Axl 12, Melvin 10, Daan 9, Warre 1, Own-goal 1

*************************************************************************************************

 

wedstrijd Coxyde-Wsa 15/09/2012 U9

 

Wedstrijdverslag: Koksijde – Adinkerke

Spelers : Axl Gesquiere, Melvin Rondelez, Melek Labihi, Gianni Van Acker, Juan Vansteeger, Warre Vandenbon.

Uitslag : 3 – 7 (rust : 0 – 4)

Goals : Melvin 3, Axl 3, Mellek 1

Het goede spel van vorige week werd doorgetrokken naar de tweede wedstrijd. Er waren terug een paar hele mooie combinaties tussen Axl en Melvin. Door de inzet van de hele ploeg, met uitzondering van een paar minuten in de tweede helft, werd het terug een zeer verdiende overwinning.

Christophe.

*************************************************************************************************

Wedstrijdverslag U9: Adinkerke – Middelkerke/leffinge

Na het U10 tornooi in Adinkerke was het zaterdag 09/09/12 de eerste echte competitiematch van de U9. We waren maar juist met 5 spelers om de match te starten. Daan dacht dat het een uitmatch was en stond dus in Middelkerke. In het begin was het voor de nieuwkomers nog wat wennen en hun juiste positie zoeken, voor-achter, links-rechts? Maar onze geroutineerde spelers Axl en Melvin namen de ploeg op sleeptouw. Na samenspel met de nieuwkomers Melek en Warre konden onze jongens al vlug de score openen. Voor de tweede helft was onze derde ancien (Daan) aangekomen, en konden we in dit warme weer al eens wisselen. Nu was Adinkerke helemaal op dreef. Zodat de balans op het einde van de match was, dat onze spectaculair keepende Gianni zich maar 4 keer had moeten gewonnen geven. Terwijl onze jongens er 18 hadden binnen gelegd. 5 van Axl, 6 van Daan en 7 keer Melvin. Een prachtig begin van het seizoen. Toch hebben we nog heel wat werkpunten gezien. Een simpele controle en pas en zeker de positie op het veld. Maar daar kan Rudy nog een heel jaar aan werken. Om een echte vriendengroep te worden die voor elkaar speelt en strijd om zo nog beter te worden. Alvast proficiat voor de opener.

Christophe

Spelers: Axl Gesquiere – Melvin Rondelez – Daan Brien – Melek Labihi – Gianni Van Acker – Warre Vandenbon.

Uitslag: 18 – 4